Distributie

Ons staal komt overal

voorkheftruck prins

Prins Staal werkt voor nationale en internationale opdrachtgevers. Velen van hen zijn actief in de machinebouw, weg- en waterbouw, constructiebouw, ketelbouw, offshore of scheepsbouw. Voor een overzicht van enkele door ons gerealiseerde projecten verwijzen wij u graag naar de pagina projecten.

Door ons internationale klantenbestand beschikken wij over een uitgebreid distributienetwerk, waardoor wij alle logistieke uitdagingen kunnen verzorgen. Ter land, ter zee en in de lucht.

De producten worden vaak als onderdeel in een groter geheel gebruikt. U vindt ze op de vreemdste plekken terug: in een parkbankje of een zendmast, in achtbanen, hogedrukketels, hijskranen, antislipvloeren, bruggen, kunstwerken of machinekamers.

Dat komt door de diversiteit van het aanbod. Of het nu gaat om 1 of 100.000 kilo staal, of het materiaal 0,5 of 600 mm dik is, Prins Staal verwerkt het voor u. De techniek die wordt ingezet hangt af van uw wensen en onze mogelijkheden met het materiaal. Uiteraard adviseren wij u over de meest passende oplossing.

Wilt u meer weten over al onze specifieke technieken en mogelijkheden, bekijk dan onze disciplines of maak een afspraak met één van onze buitendienstmedewerkers.

Kantoor Prins Staalhandel
Bezoekadres

Kousenmakersweg 2,
2031 ED Haarlem
Waarderpolder

Tel +31(0)23 531 95 18
Fax +31(0)23 531 21 95

Postadres
Postbus 9549,
2003 LM Haarlem

E-MAIL
info@prinsstaal.nl