Certificering

Prins Staalhandel gekwalificeerd personeelCertificering is een integraal proces binnen onze bedrijfsvoering waaraan wij net zoveel zorg besteden als aan de verwerking van het staal zelf. Van de inkoop tot aan de aflevering van het product met bijbehorende certificaten, stempels en verklaringen bent u bij Prins Staal aan het juiste adres.

Stempelbevoegdheid
Mede dankzij het ISO 9001 certificaat onder DNV zijn wij al jaren stempelbevoegd onder Lloyd’s Register Nederland voor 3.1 en 3.2 materiaal. Daarnaast heeft Prins Staal het certificaat “Transfer of Marking” en het “Manufacturing Survey Arrangement” van DNV, waardoor wij de bevoegdheid hebben tot het overstempelen van DNV materiaal voor DNV projecten. Het overstempelen onder andere classificatiebureaus zoals LRS, ABS, GL, BV, KR, RINA kunnen wij ook voor u verzorgen.

Aanvullende beproevingen
Aanvullende beproevingen zoals Z35, US-onderzoek, aanvullend chemisch of mechanisch onderzoek worden door ons verzorgd in samenwerking met de verschillende betrokken partijen.

Informatie
Wilt u meer informatie over certificering, stempelbevoegdheid en andere kwaliteitseisen? Onze ervaren vakmensen helpen u graag verder. Download hier de leaflet Certificering. 

Prins Staalhandel is gecertificeerd voor:

Hieronder vindt u de beleidsverklaring van Prins Staalhandel:

Kantoor Prins Staalhandel
Bezoekadres

Kousenmakersweg 2,
2031 ED Haarlem
Waarderpolder

Tel +31(0)23 531 95 18
Fax +31(0)23 531 21 95

Postadres
Postbus 9549,
2003 LM Haarlem

E-MAIL
info@prinsstaal.nl